Незадолжителна лектира С02Е18 23.04.2015

Nezadolzitelna Lektira S02E18 by Radio Mof on Mixcloud

Во студио сме со Матеј и Тамара. Тема на оваа емисија е стравот. Наши приказни поврзано со стравите и како ги надминуваме. Зборуваме и за донирањето крв. Тамара е член на ЦК и два дена пред да ја снимаме оваа емисија за прв пат донираше крв. Слушнете како поради хуманост го надминува овој страв од игли и болници.