[ГАЛЕРИЈА] Радио МОФ на плажата „Оревче“

Изминатиот викенд екипата на Радио МОФ ја креираше атмосферата на плажата „Оревче“. Зад микс пулот беа Kinjo и B!zarre, а стотина посетители уживаа во езерото и природата далеку од градската врева.

Низ својот фото-објектив, Марина Димовска долови дел од она што викендов се случуваше на една од најубавите охридски плажи.

[ФОТО] Радио МОФ на плажата „Оревче“

[ФОТО] Радио МОФ на плажата „Оревче“

[ФОТО] Радио МОФ на плажата „Оревче“

[ФОТО] Радио МОФ на плажата „Оревче“

[ФОТО] Радио МОФ на плажата „Оревче“

[ФОТО] Радио МОФ на плажата „Оревче“