[Видео] „Sfer“ објави спот за првиот сингл „Waiting for Godot“

Дарко Медарски, кој продуцира електронска музика под псевдонимот „Sfer“, го објави видеото за својот прв сингл наречен „Waiting for Godot“.

Се работи за тема чија музика, текст и аранжман е целосно на Медарски.

Камерата е на Кристијан Караџовски, а монтажата за спотот ја правеше Иван Костадинов.