Поларис С01E23 – Емисија посветена на научната фантастика, фантазијата и хоророт

Polaris – S01E23 by Radio Mof on Mixcloud

Помеѓу времето кога океаните ја проголтаа Атлантида и издигнувањето на синовите на Аријан, имаше една неверојатна доба. А во тоа време се појави Конан Симеријанецот, црнокос, со продорен поглед и меч во рака, крадец, скитник, воин, со голема меланхолија и радост шеташе по царските патишта кои му беа распослани под неговите нозе обуени во сандали. А јас, Марјан радиоводителот, неговиот хроничар ќе ја раскаже неговата сага.

Марјан: „Затоа закачете се на Радио МОФ во и слушнете што имам да кажам за деновите на големата авантура!“