Резултати: #ДаСеКликнеИлиНе

Радио МОФ во следниот период под хаштагот #ДаСеКликнеИлиНЕ, ќе објавува текстови, истражувања и подкасти за слободата на изразување на интернет. На оваа страница ги пренесуваме сите објави на оваа тема, со посебен фокус на слободата на изразување која треба да ја уживаат младите во земјава, правата и одговорностите, но и достапноста на информациите онлајн. Радио МОФ ќе ги следи проблемите во оваа област, како говорот на омраза и стравот јавно да се искаже своето мислење. Фокусот ќе биде ставен на младите и интернет просторот кој тие го користат.

1 2 3 6

* Оваа содржина е изработена со помош на Европската Унија во рамките на Проектот за младинско изразување. За објавените содржини е одговорен Младински образовен форум и истите нужно не ги одразуваат ставовите на Европската Унија.