[Аудио] „Living for the weekend“ – нова песна на „Џун“

Македонскиот инди рок бенд „Џун“ објави нова песна насловена  „Living for the weekend“ од нивниот нов, истоимен, албум. Песната доаѓа неколку дена пред нивната концертна промоција во Младинскиот културен центар, во сабота, на 11 март.