[Видео] Официјалниот афтер-филм на Сигет 2013

[Видео] Официјалниот афтер-филм на Сигет 2013

Еден од најпознатите светски фестивали, Сигет во Будимпешта и годинава имаше блескаво издание. Организаторите го објавија официјалниот афтер-филм на фестивалот, во кој најдобрите мигови од Сигет 2013 се претставени во 7 и пол минути. Уживајте: