[Видео] Есен на Пиринеите

Француската продукциска куќа Capsus го објави овој краток филм, кој претставува патување низ импресивните пејзажи на француската страна на Пиринеите наесен, снимено со дрон со 4К камера.

PYRÉNÉES D’AUTOMNE by CAPSUSFILMS.com from CAPSUS FILMS on Vimeo.