[Видео] Дејан Пановски: Време е за екоизам, а не егоизам

Човекот и нанесе огромна штета на животната средина, а тоа стана особено евидентно во овој период кога ја живееме пандемијата од Ковид – 19, вели охридскиот еколог, Дејан Пановски во влогот на Республика.

Tој смета дека е време за промена и конкретни решенија со што ќе се грижиме заедно за целата природа.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии.