Petar Dundov објави нов ремикс

Хрватскиот диџеј Petar Dundov објави нов ремикс од неговиот трет албум „Darker Side Of the Moon“, чиј продуцент е Third Son.

Во продолжение, слушнете го новиот ремикс на Dundov: