[Галерија] Иги Поп и Џим Џармуш во Кан

Меѓу многуте ѕвезди на годинешниот филмски фестивал во Кан, посебно се истакна рок легендата Иги Поп, кој на црвениот тепих пристигна заедно со режисерот Џим Џармуш. Заедно, двајцата харизматични уметници ги почестија фотографите со оваа несекојдневна фотосесија:

ipj-2

ipj-1

ipj-8

ipj-feat-2

ipj-7

ipj-6

ipj-5

ipj-4

ipj-feat

ipj-3