Резултати: АКТИВИЗАМ ПОД МАСКИ

Ковид 19 донесе промени во сите сегменти на животот, вклучувајќи го и активизмот во сите сфери. По пролетниот карантин и полициски часови, кога најголем дел од работите беа ставени „во мирување“, непосредно по изборите продолжија граѓанските протести за бројни прашања. „Активизам под маски“ е новата кампања на Радио МОФ со која дополнителен фокус ставаме на граѓанските движење во време на задолжително носење маски и одржување социјална дистанца.

1 2 3 5