МКЦ објави повик за млади дипломирани уметници

Младинскиот културен центар (МКЦ) во Скопје објави повик за млади дипломирани уметници до 35 години за групна изложба насловена како „Млада уметност“ која ќе се случи на 16 септември годинава.

Уметниците можат да се пријават со едно свое дело најдоцна до 20 август на е-маилот info@mkc.mk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MKC Skopje (@mkc_skopje)