Арт интервенции на уметникот OakOak по француските улици

Уличниот уметник OakOak продолжува да изнудува насмевки во својот роден град Сент Етиен во Франција, стар индустриски град со  избледени фасади и испукани патеки.

Тој ја споделува својата љубов кон суперхероите како Симпсонови, Брус Ли и други ликови преку не-деструктивни, привремени атр-интервенции кои се во интеракција со непосредната околина.

oakoak-3