Скопски бендови и артисти на фестивалот „Ослободуење на Скопје“

Во очи на Денот на ослободувањето на Скопје, на 12 ноември (сабота) во „House of dragon“ ќе се одржи музички фестивал во продукција на две гаражи.

Настанот што ќе започне од 20 часот е наречен „Ослободуење на Скопје“.

Најавени е учесто на повеќе скопски бендови и артисти како Диџеј Жолтиман, „Брука“, „Лоши деца“, „Флукс“, „Но нејм нејшн“ и „Преку ред“.