#НизТвојотОбјектив – Избор фотографии од Горан Поповски

Овој пат со рубриката #НизТвојотОбјектив ѕиркаме во светот на модната фотографија. Ви претставуваме наш избор од фотографското портфолио на Горан Поповски.

Поповски потекнува од Македонија, а моментално живее и работи во Белград.

Фотографиите се преземени од неговиот профил на Инстаграм.

Овие фотографии се именувани со хаштагот #Scenes и се направени пред облакодерот „Западна капија“ во Белград.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by |HLVK|HLVK|HLVK| (@goranvpopovski)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by |HLVK|HLVK|HLVK| (@goranvpopovski)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by |HLVK|HLVK|HLVK| (@goranvpopovski)

Радио МОФ започна со рубриката #НизТвојотОбјектив со цел да отвори можност за изразување, промовирање и поврзување на фотографи. Секој четврток објавуваме фотографија или фотографии од еден автор.

Сите заинтересирани за објавување, своите фотографии може да ни ги пратат на info@radiomof.mk, заедно со кратка биографија и кусо објаснување за контекстот на фотографијата. Фотографиите треба да опфаќаат различни општествени теми како екологија, дискриминација, цензура, млади, маргинализација, корупција, незадоволство и секојдневното живеење.