Резултати: Младински муабети

„Младински муабети“ е ќошето од Радио МОФ посветено на текстовите, интервјуата, ставовите на членовите на Новинарскиот клуб на Радио МОФ. Под менторство на Огнен Јанески и тимот на Радио МОФ во наредниот период ќе може да прочитате и бидете дел од содржини креирани од младите за младите.

„Кратко ем јасно“ е првата рубрика на идните новинари во која низ 3 прашања може да прочитате на кратко, ем јасно муабети со нивни врсници, пријатели, ментори и идоли.