„Здраво млади“ вечерва во МКЦ

Вечерва се одржува 12. издание на фестивалот на нова музика „Здраво млади“ што и оваа година ќе се одржи во Младинскиот културен центар.

Фестивалот започнува во 19:00 часот со настап на бендот „Rush to relax“ на малата бина во паркот на МКЦ, а кратко по нив следи постпанк бендот „Палиндром“ кои ќе настапат во 19:35 часот на големата бина во паркот.

Во продолжение целата програма за вечерашното издание:

 

МКЦ Парк, голема бина

19:35 Плаиндром
20:45 Deerhoof
22:10 Dorian Concept
23:30 21 ВЕК
00:15 Porto Morto 

 

МКЦ Парк, мала бинa

19:00 Rush to relax
20:10 Šajzerbiterlemon
21:35 Xajka
22:50 Tamada
01:10 Tootard
02:00 Dj Fitz

 

Амок бина, МКЦ хол

22:00 Martina Peneva b2b Emi Emirlova
23:30 Herzel 
00:30 Штадт
01:20 Not Waving
02:15 Bufiman DJ Set