[Видео] На терен со волонтерите на Црвен Крст кои помагаат во вакцинацијата

„Ние младите да им помагаме на постарите, бидејќи тие некогаш се грижеле за нас, сега дојде време ние да се грижиме за нив“, вели волонтерот на Црвен Крст Александар Недев.

Него го запознавме во СЦ „Борис Трајковски“ додека со уште 30-тина други волонтери помагаа во ковид вакцинација.

Емилија Петреска