[Видео] Инста(нт) вести на Радио МОФ

Радио МОФ не одложува ништо за по празницитe, па со нетрпение ви ја претставуваме нашата најнова рубрика – Инста(нт) вести. Проследете ги вестите кои го одбележаа месецот со водителот Филип, но и Станиша, дописникот од градот на виното, ракијата и „loading“ младински центри – Кавадарци.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radio MOF (@radiomof)