Инста(нт) вести на Радио МОФ 1.9

Имаме нови Инста(нт) вести на Радио МОФ!

Во нив ги споделуваме дел од најактуелните вести во земјава, од пандемија до образование, субвенционираниот оброк, па се’ до ПИН и Таксират, како и новите домашни музички изданија.

Гледајте Инста(нт) вести на Радио МОФ:

*Видео емисијата е направена во рамки на проектот „Квалитетни образовни политики и можности за младите“, финансиран од Фондацијата Отворено општество Македонија.