[Видео] #Инста(нт) вести на Радио МОФ 2.3

Имаме нова епизода #Инста(нт) вести со Михаела!

Попис, протести, олабавување на ковид мерки, но и бејби бум во скопската зоолошка градина. Периодов баш имаше за што да се пишува.

Во десетина минути се обидовме да ви ги прикажеме најважните и најинтересните настани што го одбележаа периодов, а имаме и дописник од Штип, Дарко Тошиќ, кој ќе ни каже нешто повеќе за атмосферата во градот.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radio MOF (@radiomof)