[Видео] Инстант вести 2.10

Сезона на вештерки, затемнување на сонцето, дојави за бомби и нова епизода на #ИнстантВести.

Во неа зборуваме за дигиталниот толковен речник и македонскиот јаз’к, недостатокот на велосипедски патеки и праќаме една видео-разгледница од Преспа, со што ја најавуваме акцијата „Залезот на Преспанско Езеро“.

Ви ја претставуваме и новата студентска правобранителка, се журкаме со Репетитор и не ги изоставаме претстојните културни настани вредни за посета.

Гледајте ја последната епизода од втората сезона на #ИнстантВести со Нела.

Видео емисијата е направена во рамки на проектот „Младински политики за подобар животен стандард на младите во помали средини“, финансиран од Фондацијата Отворено општество.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radio MOF (@radiomof)