[Видео] #Инста(нт) вести на Радио МОФ 2.4

Имаме нова епизода #Инста(нт) вести со Филип!

Штрајк на просветни работници, мировен марш на средношколци, македонско знаме во /r/place…

Кој каде немаскиран на продолжен викенд, ние на Инстаграм – да ви ги прикажеме вестите кои го одбележаа периодов.

Се погриживме да има забавни предлози во рубриките #ИнстантМузика и #ИнстантКултура за тие што се во Скопје, а проверете ја и видео репортажата од Стразбур што ја направи дописникот Станиша Станковиќ.

Гледајте ја новата епизода на Инста(нт) вести во прилог.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radio MOF (@radiomof)