[Видео] Инста(нт) вести на Радио МОФ 2.5

Имаме нова епизода на Инста(нт) вести со Михаела.

Чекаме на многу работи. Се чека летен распуст, а богами и Годо, но не мора да се чека за новата епизода на ИнстантВести.

А во нив зборуваме за многу работи – математички генијалци, танц шампиони во Варшава, пад на УКИМ, а имаме и Инстант дописник од Словачка…

Пролетта (конечно) пристигна во Скопје и на сите ни се шета, па ѕирнете кои се најинтересните настани што може да се проверат во градот.

Гледајте го видеото во прилог