[Видео] Инста(нт) вести на Радио МОФ 1.3

Имаме нови Инста(нт) вести со нашиот Филип! Во нив информираме за тоа до каде стигнавме со полицискиот час и реформите во образование, за последните културни случувањa и за еден нов топ албум. Денешниот инста(нт) дописник доаѓа од ценатрот на Северна Македонија, малку накај југ. За првпат имаме и лабава вест од Скопје, а по малку и си се фалевме 😃.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radio MOF (@radiomof)