[Подкаст] Јасна, музичарка: Секогаш, во секој тон и збор ја барам приказната

Во овој подкаст, Ангела Иваноска од новинарскиот клуб на МОФ разговара со пејачката Јасна за нејзината кариера и за начинот на настанување на нејзината инспиративна музика која е мешавина на џез, блуз и многу други стилови на музика.

Ангела Иваноска

*Оваа објава е дел од #МладинскиГлас – мини рубрика на Радио МОФ каде се објавуваат содржини од членовите на младинските новинарски клубови на Радио МОФ. Аудио подскастот е изработен од Ангела Иваноска од новинарскиот клуб во Скопје под менторство на Огнен Јанески.