Концерт на „Сервус“ во Јавна соба на 21 март

Во „Јавна соба“ на 21 март (четврток) ќе се случи концер на „Сервус“, најновиот музички проект на Јордан Костов.

Освен Костов на хармоника и вокал, во „Сервус“ се вклучени и Ива Дамјановски – клавијатури / теремин/ вокал, Ник Де Карло – туба и алтфлигерхорн, Кети Танчева – теремин и Драган Теодосиев – тапани.

Билетите се по цена од 400 денари и може да се набават ТУКА.

„Се гледаме на нашето поткровје, во 9 часот“, велат од „Јавна соба“.