[Инфографик] „02 Иницијатива“: Каде да пријавиш нерегуларности и корупција за урбанистичко планирање и градење

Еколошката организација „О2 Иницијатива“ изработи нови инфографици, со цел да им покаже на граѓаните кои се службите и мехамизмите преку кои може да пријават одредена нерегуларност и потенцијална корупција во процесот на планирање и спроведување на урбанистички планови, проекти, градење и сл.