Емисии

Преслушајте ги емисиите за месец февруари тука

 • Acoustic Extravaganza / Ruby Tuesday Radio Show (вторник 21:00 – 22:00)*

  Регенерација – Гето Руди (петок 19:00 – 20:30)

  The Selector – British Council (петок 14:00 – 16:00)

  Хип Хоп Манија  – Дино Шкрињариќ (вторник 18:00 – 19:00)

  Аcoustic Stream – Викторија Мирческа (понеделник 21:00 – 22:00)

  Guerrilla Radio – Илија Ангелоски (понеделник 18:00 – 19:00)

  Skopje Urban BeatsДрагомир Станковиќ (четврток 22:00 – 00:00)

  ____________________________________________________________________________________
  *[емисиите ротираат секоја недела]

 • Секси Маало ( среда 12:15 – 13:00 )*

  Црвен Крст (четврток 12:00 – 13:00)

  Поларис (вторник 19:00 – 20:00 )

  Јас сум Цако (секоја претпоследна среда во месецот 20:00 – 21:00)

  Digital Culture (секоја вторa среда 21:30 – 23:00)

  Radio CODA – Елена Чапкановска (секоја втора среда 19:00-20:00)

  МЕГАФОН – редакцијата на Радио МОФ (секој прв вторник 14:00 – 15:00)

  ____________________________________________________________________________________
  *[емисиите ротираат секоја недела]