Guerilla Radio

Guerilla Radio

Guerrilla Radio е емисија која ја обработува рок музиката и нејзините подвидови, историјат и биографии на бендови и автори. Очекувајте и многу гости во студио во терминот резервиран за Guerrilla Radio, понеделник од 18 до 19 часот

 

ЕПИЗОДА 3

Гиле зборуваше за враќање на радиото како средство за информирање и слушање музика кај младата популација.

 

ЕПИЗОДА 2

Втора епизода на Герила Радио посветена на празникот 13ти ноември, ослободување на нашиот мил град Скопје. Заедно со Гиле слушаме македонска музика од разни македонски пејачки и пејачи. Стиснете плеј и ужувајте!!!

 

 

ЕПИЗОДА 1

Герила Радио ни пристигнуваа во нашето радио со новата петта сезона. Првата епизода е посветена на новиот бран рок ен рол бендови кои ја менуваат свое времено екс ју сцената. Гиле ни ги претставува Хаустор, ЕКВ, Лабаторија звука и остали. Не пропуштајте и уживајте!!