Психоделични фреквенции

Психоделични фреквенции

Психоделични фреквенции (PsyFreq) е психоделична радио-емисија за психоделична култура и музика. Емисијата ја води Бојан Шашевски и се емитува четврток со почеток од 22:00 – 00:00.

ЕПИЗОДА 30

ЕПИЗОДА 29

ЕПИЗОДА 28 

ЕПИЗОДА 27 

ЕПИЗОДА 26

ЕПИЗОДА 25 

ЕПИЗОДА 24

ЕПИЗОДА 23 

ЕПИЗОДА 22

ЕПИЗОДА 21 

ЕПИЗОДА 20

ЕПИЗОДА 19 

ЕПИЗОДА 18

ЕПИЗОДА 17

ЕПИЗОДА 16

ЕПИЗОДА 15

ЕПИЗОДА 14 

ЕПИЗОДА 13

ЕПИЗОДА 12

ЕПИЗОДА 11 

ЕПИЗОДА 10

ЕПИЗОДА 9

ЕПИЗОДА 8

ЕПИЗОДА 7

ЕПИЗОДА 6

ЕПИЗОДА 5

ЕПИЗОДА 4

ЕПИЗОДА 3

ЕПИЗОДА 2

ЕПИЗОДА 1