Хип Хоп Манија

Хип Хоп Манија

Хип Хоп Манија е емисија посветена на хип хопот, предводена од Дино Шкрињариќ, вистински вљубеник и виртуоз во ова поле. Емисијата се емитува секоја претпоследна среда во месецот од 18:00.

 

ЕПИЗОДА 9

За последен пат оваа сезонаа мајкот беше запален. Со нови емисии продолжуваме кон крајот на септември, до тогаш уживајте во овие 9 епизоди, и во нашата радио содржина.. Па,Па,Паааа

 

ЕПИЗОДА 8

Yo Yo Yo !!! Осмата епизода од Хип Хоп Манија, музичкиот домашен избор на Бесниот Витез посветен на Редмен!!! Клик на плеерот и уживајте!!!

 

ЕПИЗОДА 7 

Хип Хоп уметникот Дино, директно од неговиот дом ни подготви емсија посветена на Jeru the Damaja. Проследете ја и уживајте.

 

ЕПИЗОДА 6

Од самоизолација ни пристигнува уште една емисија. Директно од неговиот дом, Дино ни подготви емисија посветена на американскиот рапер и продуцер од Комптон, Eazy E. Преслушајте и уживајте

 

ЕПИЗОДА 5

Петтата епизода на Хип Хоп Манија нашиот Дино ја посветува на вест коуст легендата Ice Cube. Не пропуштајте!!

 

ЕПИЗОДА 4 

Дино и Хип Хоп Манија влегуваат опасно во новата 2020 година. Оваа епизода е посветена на Бисти Бојс. Уживајте дечки!!

 

 

ЕПИЗОДА 3

Бесниоооооот Витеззззззз во куќата за последен пат во 2019… Мајкот гореше во студиото а Дино ви презентираше вестите за американското хип хоп дуо Ганг Стар. Преслушајте, уживајте и бидете така и во 2020

 

 

ЕПИЗОДА 2

Пристигна втората епизода на Хип Хоп Манија, предводена Дино ака Бесниот Витез. Слушнете квалитетно одбрана музика од феноменалниот Xzibit и уживајте!!

 

 

ЕПИЗОДА 1

Хип Хоп Манија се врати дечки, ПА ПА ПА. Нова сезона, ново дружење со Дино Шкринариќ ака Бесниот Витез. Премиерно во оваа прва епизода од петтата сезона тој не запознава со легендарниот Big Daddy Kane. Рапер роден во Њујорк кој се занимава со хардкор хип хоп уште од 1986 година. Слушнете опасни траки и уживајте, ПАААА!!!