[Видео] Саем на книга 2024: Што сакаат младите најмногу да читаат

Мирис на нови книги, позитивна енергија и возбудени вљубеници на пишаниот збор беше впечатокот со кој си отидовме од Саемот на книга кој оваа година се одржува под слоганот „Приказната се чита“.

Во какви приказни веруваат, што сакаат да прочитаат и колку се задоволни од изборот на книги поразговаравме со младите посетители.

Симона Паскоска и Кире Мирчовски