[Став] DRUGGY: Скопје вреди да се сака

Под итно да се престане со градењето и натрупувањето на нови згради едни до други на сметка на зеленилото во Скопје, вели траперот Драган Иванов – DRUGGY во влогот на Республика.

Тој не сака градоначалници „комшии“ и затоа не е тивок за неправдите кои му се прават на Скопје.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии