Симпатични iPhone маски – само за парови

Специјално дизајнирани за заљубените парови, новите маски за iPhone стануваа се поинтересни за младите корисници.

Погледнете ја последната галерија во која се прикажани најсимпатичните вакви маски, според селекцијата на ИТ порталот Mashable.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10