Промоција на стихозбирката „Зборка“ од Тања Аждаја во „Буква“

По беровската промоција на стихозбирката „Зборка“, која се случи на книжевниот фестивал „МалеМале“, делото ќе има и скопска промоција.

На 22 август, понеделник, стихозбирката од Тања Аждаја ќе биде промовирана во кафе книжарницата „Буква“.

Промоцијата ќе започне во 19 и 30 часот.

Дебитантското поетско дело на Аждаја е во издание на „Сивејан“.

Таа досега ги има издадено книгите „Гајле cinema” и „Сеир и ништо” во издание на Темплум.

Аждаја како авторка е застапена и во книжевната рубрика #РаскажиМи на Радио МОФ.

#РаскажиМи: „Учебната година има два краја“ од Тања Аждаја