Проекција на студентски документарни филмови во четврток на ФДУ

Во четврток со почеток од 20 часот на Факултетот за драмски уметности ќе се одржи проекција на испитните документарни филмови на студентите од втор семестар од катедрите за филмска и ТВ режија, како и филмско и ТВ снимање.

Организаторите посочуваат дека ќе се прикажуваат филмовите на Александар Несторовски, Кристијан Костадиновки, Филип Трпчевски, Тина Величковиќ и Ана Павловска.

Капацитетот на публиката е ограничен согласно протоколите за работа на Академската сцена на ФДУ. Па оттука, тие додаваат дека за најавување на присуство е потребно да се пополни формуларот на следниов ЛИНК.