Повик за учество на A’ Design Award & Competition

A’ (A-Prime) Design Award & Competition е водечко меѓународно годишно натпреварување за дизајн, при што победниците ги одредува жири комисија. Наградите на A’ Design се класифицирани во широк спектар на креативни полиња со цел да се истакнат најдобрите дизајнери од сите земји и во сите дисциплини. Пријавите за натпреварувањето се внимателно разгледувани и анонимно оценувани од влијателен жири-панел составен од искусни академици, истакнати членови на печатот и докажани професионалци. A’ Design Award & Competition ветува слава, престиж, публицитет и меѓународно признание за сите победници на A’ Design Award преку A’ Design наградата која се доделува за да се величаат наградените дизајни.

Наградата A’ Design наградата е доста посакуван и сеопфатен комплет за наградените дизајни. Таа вклучува, но не е ограничена на: меѓународен сертификат за совршенство во дизајнирањето во метална рамка, покана за ексклузивната гала-вечера во Италија, онлајн + офлајн изложба на наградените проекти, А2 постер на наградените проекти, објавување во годишното печатено издание со најдобрите проекти, специјални 3D печатени метални трофеи во луксузна црна кутија, превод на проектот на 20+ јазици со цел вистински да се допре до меѓународната публика, ексклузивно интервју со победникот, подготовка и дистрибуција на соопштенија за печат, лиценца за користење „A’ Design Award Winner Logo“ во вашата комуникација, промоција на наградените дела во илјадници други публикации, настапи во медиуми преку нашите медиумски партнери, вклучување во World Design Rankings, како и пристап до други маркетинг и ПР алатки.

Секоја година, проектите насочени кон иновација, технологија, дизајн и креативност се наградуваат со A’ Design Award. Пријавите се прифаќаат годишно до 28 февруари, а резултатите се објавуваат секоја година на 15 април. Дизајнерите ширум светот се повикани да земат учество во рангирањето преку пријавување на своите најдобри дела, проекти и производи. Пријавите се прифаќаат доколку се дизајнирани во последните 10 години.

Извор: Окно