[Подкаст] „Јас сум Цако“ со евроамбасадорот Дејвид Гир

Амбасадорот на Европската Унија, Дејвид Гир е гостин во серијалот „Јас сум Цако“, каде автори и водител е Александар Матовски – Цако. Тема на разговор во последната емисија беа различностите, славење на разликите, а дел од разговорот е посветен и на Парадата на гордоста која неодамна се одржа во Скопје.