Неколку „паметни“ работи што може да се направат од старата кутија за пица

Откако пицата ќе се изеде, кутија вообичаено завршува во корпата за отпадоци. Од потралот лист 25 даваат идеи, како картонот од кутиите може да се употреби на креативен и оригинален начин, па од него да се направат интересни дела.

Погледнете ја следнава галерија:

 

1

2

3

4

6

7

8

11

12

14

13

15

16

18

19

20