Најлошите фризури во светот на музиката

Избор на најекстравагантните фризури на светската музичка сцена. од Axl Rose до членовите на Dark Orange, еве ја листата што ја состави магазинот NME:

Пејачот на Guns ‘n’ Roses, Axl Rose ја напушти препознатливата марама и му се предаде на новиот изглед, со разнобојни суканици

Најлошите фризури во светот на музиката

Сите членови на Westlifе можеби заслужуваат место на оваа листа, но посебно се истакнува Brian McFadden, со своите „златни лакови“.

Најлошите фризури во светот на музиката

Coolio со својот препознатлив изглед, кој претрпе само мали измени од почетоците на неговата кариера

Најлошите фризури во светот на музиката

Легендарната фризура на Rod Stewart

Најлошите фризури во светот на музиката

Членовите на бендот Mudvayne. Секој коментар е излишен.

Најлошите фризури во светот на музиката

Еден од многуте експерименти со фризурата на Miley Cyrus

Најлошите фризури во светот на музиката

Браќата Hanson и нивниот унифициран стил

Најлошите фризури во светот на музиката

George Michael во 80-те

Најлошите фризури во светот на музиката

Пејачот на ToploaderJoseph Washbourn

Најлошите фризури во светот на музиката

Ова издание на пејачот на Carter The Unstoppable Sex Machine, Jim Bob Morrison е сериозен кандидат за најлош стајлинг во историјата

Најлошите фризури во светот на музиката

Newton Faulkner, со своите препознатливи црвени суканици и брада

Најлошите фризури во светот на музиката

Тинејџерскиот бенд N’sync, во 90-те. Посебно се истакнува Justin Timberlake.

Најлошите фризури во светот на музиката

Покрај тоа што е познат како продуцентот на The Beatles, Phil Spector е прочуен и по својата раскошна фризура

Најлошите фризури во светот на музиката

Бендот Dark Orange

Најлошите фризури во светот на музиката

 

Извор