Најчудните работи што може да се купат на интернет

Онлајн шопингoт никогаш не бил толку популаер како што тоа се случува последниве години. Разввојот на овој сектор е поттикнат од тоа што онлајн купувањето главо е поевтино, има голем избор, но е и многу поудобно.

На интернет може да се купат и изненадувачки чудни работи. Еве дел од нив :

Змиjски отров

Најчудни работи кои може да се купат на интернетСајтовите како SnakeVenom.net нудат змиски отров за цена по договор. Продаваат отров од различни видови змии .

Човечки черепи и коски

Најчудни работи кои може да се купат на интернетОд сајтовите како skullsunlimited.net може да се купат коски и черепи на различни видови животни , вклучувајќи ги и човечките! Најчесто ги користат дстудентите по медицина.

Тенкови

Најчудни работи кои може да се купат на интернетВо некои земји тоа е нелегално, но постојат меѓутоа сајтови кои нудат вистински тенкови . Цените се помеѓу 17 000 и 72 000 долари.

Сет  за преживување од Зомби напад

Најчудни работи кои може да се купат на интернетИако звучи чудно, ваквиот сет е баран од оние што се уверени дека доаѓа крајот на светот. Чини 350 долари.

Ураниумска руда

Најчудни работи кои може да се купат на интернетУраниумската руда е радиоактивна и не е јасно зошто некој би си ја купил , но и тоа е можно по почетни цени од 39,95 долари – нелегално.

Урина од волк

Најчудни работи кои може да се купат на интернетАко се прашувате зошто некому му е потребна урина од волк  – сепак има причина. Таа се користи за прогонување на животните од земјоделски имоти . Другите животни тогаш мислат дека наоколу има предатори и бегаат од имотот.

Човечка урина

Најчудни работи кои може да се купат на интернетСајтови како perfecturine и ureasample продаваат чиста човечка урина , а купувачи се луѓе кои со обидуваат да измамат при тестовите за дрога или друг вид медицински тестови .

„Имагинарен“ пријател

Најчудни работи кои може да се купат на интернетЗа околу 3.000 долари може да си купите ваков пријател . Се продаваат и Фејсбук пријатели , но и лица кои може да бидат придружба на манифестации, како свадби, родендени, официјални приеми.

Душа

Најчудни работи кои може да се купат на интернетDemonical.com продава „души“лица од познати личности . За  675 долари сајтот тврди дека може да Ви ја продаде душата, на Хенри Кисинџер , на пример . Звучи како измама, но има заинтересирани.

Извор