[Инфографик] Варијации на интимните односи

Постојат безброј варијации на интимните односи меѓу луѓето. Овој инфографик е обид на духовит начин визуелно да се претстави оваа различност. Кликнете на сликата за да го погледнете целиот инфографик.

[Инфографик] Варијации на интимните односи