[Инфографик] Холивудско семејно стебло

Повеќето луѓе ги знаат големите холивудски имиња како Jeff Bridges и Francis Ford Coppola, но не сите знаат дека тие, како и многу други познати актери, режисери и сценаристи, се семејно поврзани. Овој инфографик ги покажува семејните врски во филмската индустрија.

Кликнете на сликата за поголема верзија. [Инфографик] Холивудско семејно стебло