[Галерија] Дизајнерите со креативни пораки обединети против коронавирусот (3)

Разни дизајнери и креативци, здружени од повеќе генерации, продолжуваат да објавуваат свои дизајни и пораки за да ја подигнуваат свеста против ширењето на коронавирусот.

Веќе објавивме прва и втора тура решенија што кружат по социјалните мрежи, а ова се дополнителни пораки до граѓаните за социјално дистанцирање. Исто така, повици за креативно поминување на времето во изолација, за да се задржи напредна мисла и здрав разум, но и поттик до здравствените работници – првиот фронт во борбата против Ковид-19.

Во продолжение, погледнете ги разните илустрации и дизајни од креативците:

Филип Грижоски

Инес Гоља

Теано Кардула

Симона Стојкоска

Сара Бучковска

Небојша Гелевски – Бане

Наум Јамовски

Марија Тодоровска

Ласко Џуровски

Зоран Кардула

Константин Димитров

Незир Ќеримоски

Илија Печевски

Душица Мојсовска

Теано Кардула

Александар Танковски

Стефан Јакимовски

Александар Танковски

Наум Јамовски

Небојша Гелевски – Бане

Зоран Кардула

Илија Печевски

Филип Грижоски

Теано Кардула

Небојша Гелевски – Бане

Ласко Џуровски

Наум Јамовски

Зоран Кардула

Ласко Џуровски

Теано Кардула

Стефан Јакимовски