[Галерија] Дизајнерите со креативни пораки обединети против коронавирусот (2)

Дизајнерите и креативците периодов низ социјалните мрежи постојано упатуваат разни пораки и актуелни информации, со цел да ја подигнат свеста и да имаат свој удел против ширењето на КОВИД-19.

Веќе објавивме галерија со креативни пораки и илустрации, а во продолжение погледнете дополнителни дизајни и дела што ги поттикнуваат граѓаните да ги следат препораките за седење дома и социјално дистанцирање, но прикажуваат и повеќе аспекти од животот за време на коронавирусот.

Елена Стојковска

Александар Танкоски

Зоран Кардула

Крсте Кочев

Наум Јамовски

Небојша Гелевски – Бане

Незир Ќеримоски

Силвија Талевска

Перо Георгиев

Драган Јадран

Александар Танковски

Наум Јамовски

Филип Грижоски

Горан Костовски – Индог

Илија Печевски

Зоран Кардула

Александар Танкоски

Небојша Гелевски – Бане

Даниел Јанев

Наум Јамовски

Сара Бучковска

Наум Јамовски

Филип Грижоски

Незир Ќеримовски

Јована Велкова

Горан Костовски – Индог

Стефан Јакимовски