[Галерија] Млади дизајнери со креативни пораки се обединија против коронавирусот

Додека траат мерките за изолација, млади креативци и дизајнери со свои илустрации и пораки периодов даваат свој придонес против коронавирусот.

Преку графички програми и креативни идеи, тие активистички се вклучија за информирање на граѓаните и подигнување на свеста против ширењето на КОВИД-19.

Во продолжение, погледнете ги дизајните што кружат по социјалните медиуми, заедно со разни хаштази како #ЗаштитиСе #СедиСиДома #StaySafe #COVID19 #СепакНеЕОбиченГрип #ОсвестиСе

Незир Ќеримовски

Александра Таушанов

Андреј Павлов

Наум Јамовски

 

Валентин Петрески

Елена Стојковска

Глигорија Гулевска

Надја Обрадовиќ

Владимир Павловски

Ивана Маркоска

Филип Грижоски

Матејин Бојан

Илија Печевски

Јованка Атанасовска

Наум Јамовски

Јованка Атанасовска

Константин Димитров

Марија Тодоровска

Мартин Арсовски

Теано Кардула

Павел Караџов

Надица Атанасова

Надја Обрадовиќ

Бојан Максимов

Наум Јамовски

Оливер Серафимовски

Петар Видоевски

Сара Бучковска

Сара Младеновска

Теано Кардула

Теона Милева

Рејхан Ејупи

Филип Грижоски

 

Андреа Бојковска

 

Ана Тодоровска