„A1 Game Fest“ започнува на 25 ноември

„A1 Game Fest“ годинава ќе се одржи во „Diamond Mall“ со почеток на 25 ноември.

Овој голем гејминг настан ќе има секакви натпревари во играње, како и козплеј и разновидни активности. Посебно внимание ќе се посвети и на македонските автори на видео игри.

Термините за уникатно гејмерско искуство се 25 и 26 ноември. Ве очекуваат турнири во CoD: Warzone 2.0, League of Legends, Street Fighter 6, EA Sports FC24, и секогаш најкреативниот Cosplay натпревар.

А за фановите на аналогните игри, натпревари во Board games со Гоблин Друштвени Игри, Warhammer, ретро гејминг корнер и секако, многу изненадувања.

Пријавувањето за натпреварите/турнирите ќе почне денес во 18 часот.

Мета