Заврши уште едно издание на „Добра идеја фестивал“

„Педро Хоризонте“, „Вселенаутика“, „Луфтанза“ и „Преку ред“ се дел од имињата што беа дел од годинешниот „Добра идеја фестивал 2022“, кој освен што насобра помлади музички состави, на ова издание беше дадена можност и на локални диџеи низ повеќе делови од Македонија како Кратово, Свети Николе, Кавадарци и Скопје.

Настанот е реализиран во соработка со домовите на култура од неколку градови, со поддршка на Министерството за култура, а во организација на „КУЛТИ ВАТОР“ од Скопје.

Во продолжение и дел од атмосферата на настаните: